Hieronder een selectie van de meeste gestelde vragen en de antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
De sieraden van Quebella mogen, zoals bepaald in de Wet Koop op Afstand, geretourneerd worden binnen 14 werkdagen na ontvangst. De kosten voor het retoursturen worden niet door Quebella vergoed. Zodra het sieraad retour is ontvangen zal uw betaling zo spoedig mogelijk teruggestort worden. Wanneer u een sieraad op maat of bestelling laat maken, is het niet mogelijk om deze te retourneren.
Een sieraad mag geretourneerd worden, waarna u een nieuw sieraad kunt bestellen zoals beschreven in “Mag ik een sieraad retourneren?” Houd u er wel rekening mee dat u voor elke bestelling en retourzending verzendkosten betaalt.
Op de sieraden van Quebella heeft u standaard één jaar garantie.
Wanneer uw sieraad helaas kapot is gegaan, dan kunt u het beste contact opnemen met Quebella via mail [info@quebella.nl] of telefoon 06 218 00 447. Gezamenlijk zullen we naar een oplossing zoeken, zodat u van uw sieraad kunt blijven genieten.
Het is mogelijk om door Quebella maatwerk te laten maken. Tevens is het mogelijk om een van de sieraden die in de webshop staan, naar uw wens te laten aanpassen. Voor meer informatie over maatwerk neem dan contact op met Quebella.
Wanneer u uw sieraad binnen 7 dagen na bestelling niet ontvangen heeft, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Bestellingen worden doorgaans binnen 7 dagen geleverd. Wanneer dit niet het geval is zullen wij uitzoeken wat er gebeurd is.
Het is mogelijk dat een sieraad niet meer zichtbaar is in de webhop van Quebella. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en uniek. Van de meeste sieraden is dan ook slechts één stuks aanwezig in de webshop. Wanneer dit product verkocht is, zal deze automatisch van de webshop verwijderd worden. Het is mogelijk dat een sieraad toch terugkomt in de webshop omdat deze is geretourneerd of een nieuw exemplaar is gemaakt.
Quebella maakt handgemaakte Art Jewelry waarbij elk sieraad uniek is. Van bijna alle sieraden is dan ook slechts één stuks beschikbaar. In sommige gevallen is het mogelijk om een extra exemplaar te laten maken.
Helaas kunnen wij geen gedragen sieraden retour nemen in verband met hygiëne. Houd hier rekening mee, wanneer u een sieraad bestelt en dit eventueel retour wilt sturen.
Quebella doet haar uiterste best om de bestellingen in de webshop zo snel mogelijk te verwerken. Dit betekent dat normaal uw bestelling binnen 7 dagen bij u bezorgd wordt.
Wanneer u een klacht heeft over een van de diensten of producten van Quebella, dan kunt u deze schriftelijk melden via info@quebella.nl of sturen naar Quebella, Nachtegaal 73, 3962 TK Wijk bij Duurstede. Wij zullen binnen 14 dagen, indien mogelijk met een passende oplossing, reageren op uw klacht.